Spotify Music v8.4.61.683 Final [Mod] – Android Applications

Spotify Music v8.4.61.683 Final [Mod] – Android Applications

Hi-Q MP3 Voice Recorder Pro v2.4-b6 [Paid]
Syarat-syarat: 4.2+
Gambaran Keseluruhan: Perakam Suara Hi-Q MP3 mengambil rakaman bunyi mudah alih ke peringkat seterusnya. Ciri-ciri yang penuh dan dimuatkan dengan pilihan penyesuaian, dan dengan persampelan audio yang tinggi kesetiaan 44 kHz, ia jauh lebih awal dari mana-mana aplikasi rakaman standard.

Nota suara peribadi, perbincangan kumpulan, amalan band, konsert, ceramah, ceramah, khotbah dan banyak lagi-jika anda boleh mendengarnya, aplikasinya boleh merekodkannya.

Mudah dan Boleh Dipercayai. Mulakan aplikasinya dan awak baik! Tekan butang Merah yang menarik, dan anda akan mula memulakan rakaman.

klip MP3. Rakaman disimpan sebagai fail MP3 secara real-time, yang cukup padat dan boleh dimainkan hampir di mana-mana.

Simpan Rakaman Selamat. Dengan memuat naik automatik ke Dropbox, rakaman anda disimpan dengan selamat dan anda boleh membebaskan lebih banyak ruang pada peranti anda. Penyegerakan berlaku apabila sambungan pilihan tersedia (Wi-Fi sahaja atau Wi-Fi dan rangkaian mudah alih).

Widget Skrin Utama. Mula, jeda dan sambung semula rakaman dalam denyar dengan widget skrin utama.

Tetapan Kualiti. Sesuaikan kualiti audio dengan kadar bit berubah hingga 320 kbps. Anda juga boleh merakam dalam format WAV, OGG, M4A, dan FLAC (eksperimen).

Pilihan Input. Pilih mikrofon depan yang lebih sensitif, atau mikrofon belakang yang lebih jelas seperti yang anda mahu (bergantung kepada peranti individu).

Shhh! Tukar ikon rakaman untuk kebijaksanaan.

Uruskan Klip. Kongsi, semak, menamakan semula dan memadam rakaman yang anda suka.

Transfer Wi-Fi. Rakaman pemindahan ke PC anda secara wayarles dengan Pemindahan Wi-Fi terbina dalam, menggunakan Wi-Fi rumah anda atau keupayaan Wi-Fi Hotspot peranti anda.

Keuntungan. Tentukan tetapan penambahan input secara tepat masa untuk rakaman optimum dalam pelbagai tahap bunyi.

Dengan Hi-Q MP3 Voice Recorder anda tidak akan perlu meragui telefon anda untuk mendapatkan kualiti rakaman terbaik. Merekodkan diri dan berlatih untuk persembahan, merakamkan idea lagu dan sesi brainstorming, rekod apa-apa!

Bantuan & FAQ: http://www.hiqrecorder.com/faq
Nota

– Panggilan telefon tidak disokong.
– Widget diaktifkan hanya apabila app dipasang pada storan utama telefon, bukan storan luaran seperti kad SD. Untuk menggunakan widget, pergi ke Tetapan Android → Apl dan alihkan apl ke telefon.

APA YANG BARU

2.4 Beta 6
Templat nama fail lalai
Anda kini boleh menentukan bagaimana rakaman dinamakan apabila anda memulakan rakaman. Dalam tetapan> Rakaman> Nama fail lalai, anda boleh menentukannya dengan menggunakan ruang letak. Sebagai contoh, jika anda ingin rakaman yang dinamakan "Rakaman Saya # 1" "Rakaman Saya # 2" dan sebagainya, anda boleh menulis "Rakaman Saya # ".

Mengabaikan pengoptimuman bateri
Di bawah tetapan Hi-Q> Penyelesaian masalah, anda boleh melihat status "pengoptimuman bateri" sistem untuk Hi-Q. Sekiranya Hi-Q tidak termasuk dalam senarai putih pengecualian, dalam keadaan tertentu, sistem boleh menamatkan Hi-Q semasa merakam (yang merupakan perkara yang mengerikan). Ketik ia untuk meminta sistem untuk membenarkan Hi-Q untuk terus berjalan di latar belakang. Untuk maklumat lanjut mengenai pengoptimuman bateri, juga dikenali sebagai Doze, lihat halaman pemaju ini.

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hiqrecorder.full

Muat Turun Arahan:

https://douploads.com/9nneyfv2pm64
http://suprafiles.net/pvm15evtnz2m
http://cloudyfiles.com/zaste2t55vpw

.
Spotify Music v8.4.61.683 Final [Mod] – Android Applications
Spotify Music v8.4.61.683 Final [Mod] – Android Applications

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *