OfficeSuite : Office + PDF Editor v10.0.15630 [Premium Mod] – Android Applications

OfficeSuite : Office + PDF Editor v10.0.15630 [Premium Mod] – Android Applications

Kamus Saya: polyglot v5.2 [Paid]
Keperluan: 4.0+
Gambaran: Adakah anda ingin belajar bahasa asing dengan cepat? Program unik untuk menghafal kata-kata akan membantu anda melakukannya.

Kejayaan utama pembelajaran bahasa asing terdiri daripada pengulangan perbendaharaan kata yang paling pantas: anda perlu mengulangi kata-kata dari semasa ke semasa.
Aplikasi baru "Kamus saya" menggabungkan beberapa fungsi dan kelebihan:
• 63 jenis kamus (Bahasa Inggeris, Jerman, Perancis, Sepanyol, dll.) Untuk tujuan ini orang sering menggunakan notepad,
• 6 jenis latihan: pencarian perkataan, menulis kata-kata, mencari terjemahan, perbandingan kata-kata yang dikaji dan terjemahannya;
• Terjemahan automatik perkataan tambahan;
• Penilaian pembelajaran kata-kata;
• Kata-kata yang dipelajari sepenuhnya boleh disembunyikan atau dipadamkan dari senarai utama kajian;
• Statistik pendek, yang menunjukkan dinamik pembelajaran;
• Sebutan kata;
• Tag untuk perkataan, carian dengan tag, latihan dengan tag;
• Transkripsi untuk perkataan dan contoh penggunaan;
• Mengarkibkan pangkalan data dan pemulihan cepat dari fail sandaran;
• Editor imej untuk perkataan;
• Import dari Excel (XLS);
• Eksport ke Excel;
• Pemberitahuan (juga untuk peranti lain seperti smartwatch);
• Tetapkan kata-kata dari pelayan.

Aplikasi ini membolehkan anda mengembangkan perbendaharaan kata anda dengan cepat. Kelebihan utamanya adalah adanya 6 latihan berlainan untuk pembelajaran. 63 jenis kamus termasuk bahasa dunia yang paling popular, seperti bahasa Inggeris, Jerman, Perancis, Sepanyol, Itali, Cina, Portugis. Oleh itu, adalah mungkin untuk mempelajari secara serentak atau secara serentak bercakap beberapa bahasa.

Aplikasi ini memberikan peluang yang unik untuk belajar pelbagai perkataan setiap hari dan ia adalah cara terpantas untuk belajar bahasa kerana perbendaharaan kata adalah asas kajian pantas. Lebih banyak perkataan baru yang anda pelajari, lebih baik anda akan memahami rakan anda, dan lebih mudah anda akan berkomunikasi dengannya. Sudah tentu, tatabahasa juga perlu, tetapi kami mengesyorkan untuk belajar selepas belajar perbendaharaan kata, sekurang-kurangnya kata-kata asas. Jika tidak belajar bahasa asing akan menjadi lebih sukar, lebih lama dan lebih membosankan.

Aplikasi ini akan sangat berguna untuk mereka yang membaca kesusasteraan asing, melawat forum dan tapak luar negara. Mencari perkataan yang tidak diketahui baru dalam teks, pengguna hanya dapat menambahkannya ke kamusnya, melihat terjemahan, dan kemudian belajar dengan bantuan latihan. Biasanya tanpa kamus orang melupakan perkataan baru tidak lama lagi, dan melihatnya sekali lagi mereka perlu mencari sekali lagi.

Semasa pembangunan aplikasi kerumitan "manual" carian terjemahan dan aspek psikologi pembelajaran kata-kata, termasuk kekurangan masa lapang, telah diambil kira. Jadi: Setelah bertemu dalam teks perkataan yang tidak diketahui, cuma pergi ke aplikasi, masukkan kata baru dalam kamus dan lihat terjemahannya. Jika perlu, tambahkannya ke senarai perkataan yang dipelajari. Semasa mengkaji program menunjukkan tahap menguasai perkataan (dalam peratus). Apabila kata itu dipelajari, sudah cukup untuk menandai "Dididik" pada perkataan yang sesuai dan ia tidak lagi muncul dalam latihan. Kata-kata yang diajar tidak muncul dalam senarai untuk latihan, tetapi tetap dalam kamus yang membolehkan anda mencari mereka dengan cepat apabila diperlukan. Oleh itu, aplikasi "kamus saya" adalah bantuan yang tidak ternilai dalam mempelajari bahasa asing.

Kamus yang disokong dalam aplikasi: Rusia, Inggeris, Albania, Arab, Armenia, Azerbaijan, Afrika, Basque, Belarus, Bulgaria, Bosnia, Wales, Vietnam, Hungary, Haiti (Creole), Galicia, Belanda, Denmark, Yiddish, Indonesia, Ireland, Itali, Iceland, Sepanyol, Kazakh, Catalan, Kyrgyz, Cina, Korea, Latin, Latvia, Lithuania, Malagasy, Melayu, Malta, Macedonian, Mongolia, Jerman, Norway, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Swahili, Tajik, Thailand, Tagalog, Tatar, Turki, Uzbek, Ukraine, Finish, Perancis, Croatia, Czech, Sweden, Estonia, Jepun.

Perbezaan dari versi percuma:
– Tiada pengiklanan;

APA YANG BARU

• Memperbaiki data demo pemuatan pada jangka masa pertama.
• Menetapkan beberapa kesilapan aplikasi kecil lain.

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swotwords

Muat Turun Arahan:

https://douploads.com/23t0w363tx38
https://suprafiles.net/su45u6t7nz4g
http://cloudyfiles.com/49sh3xnp92je

.
OfficeSuite : Office + PDF Editor v10.0.15630 [Premium Mod] – Android Applications
OfficeSuite : Office + PDF Editor v10.0.15630 [Premium Mod] – Android Applications

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *