Maps & GPS Navigation OsmAnd+ v3.0.4 build 304 [Paid] – Android Applications

Maps & GPS Navigation OsmAnd+ v3.0.4 build 304 [Paid] – Android Applications

Peta Bandar 2Go Pro Offline Peta v10.9.8 [Paid]
Keperluan: 5.0+
Gambaran Keseluruhan: Peta luar talian yang komprehensif

telefon dan tablet rumah telefon peluang perniagaan kad kredit pembayaran auto kecederaan kecelakaan peguam insurans auto
sahabat perjalanan yang handal dan mudah digunakan global. Cari arah dengan peta luar talian terperinci, kandungan perjalanan mendalam, tarikan popular dan tip orang dalam.
Rancang dan mempunyai perjalanan yang sempurna! Tempah hotel anda dan nikmati ulasan restoran dan kandungan pengguna yang dikongsi.

Inilah sebab mengapa 10 + juta pelancong suka CityMaps2Go:
Bukankah anda selalu ingin mempunyai pembantu perjalanan yang mudah alih dan padat yang membolehkan perancangan perjalanan anda ke negara-negara asing dan bandar-bandar terdahulu? Oleh itu, matikan telefon pintar atau tablet anda ke dalam panduan dan perancang digital yang membawa anda melalui pilihan restoran, hotel dan tarikan yang anda pilih. Nikmati cadangan dan ulasan para pelancong dan pelancong lain yang bersemangat. Sentiasa simpan orientasi anda dan temui arah ke tempat seterusnya; sama sekali tanpa perayauan dan luar talian.
Dengan CityMaps2Go Pro anda menikmati pelbagai kelebihan:

PRO VERSI UNLIMITED
Versi Pro ini memberikan anda akses tanpa had untuk peta dan kandungan perjalanan sepanjang hayat yang meliputi semua destinasi yang ada di seluruh dunia. Sebagai alternatif, versi percuma, yang terhad kepada lima destinasi pilihan anda, boleh didapati di Play Store juga.

PERLINDUNGAN SELURUH DUNIA
Beribu-ribu destinasi yang terdapat di seluruh dunia, meliputi seluruh dunia. Paris, Perancis; London, UK; Rom, Itali; New York, Amerika Syarikat dan semua destinasi utama utama dan banyak yang tidak begitu besar di Eropah, Asia, Amerika, Afrika dan Oceania.

MAP TERTENTU
Jangan tersesat dan simpan orientasi anda. Lihat lokasi anda pada peta, walaupun tanpa sambungan internet. Cari jalan-jalan, tarikan, restoran, hotel, kehidupan malam tempatan dan POI lain – dan dapatkan panduan dalam arah berjalan kaki di tempat-tempat yang anda mahu lihat.

KANDUNGAN PERCUMA DALAMAN
Mempunyai semua maklumat di luar talian dan bebas mudah alih. Bagi setiap tujuan, akses maklumat yang komprehensif dan up to date yang meliputi ribuan tempat, tarikan, tempat menarik dan banyak pilihan tempahan hotel.

SEARCH AND DISCOVER
Cari restoran terbaik, kedai, tarikan, hotel, bar, dll. Cari mengikut nama, semak imbas mengikut kategori atau cari tempat berdekatan dengan menggunakan GPS peranti anda – walaupun di luar talian dan tanpa perayauan data.

Mendapatkan TIPS DAN CADANGAN
Dapatkan petua dan cadangan daripada penduduk tempatan dan pelancong. Semak imbas tarikan, restoran, kedai, hotel, tempat hiburan malam yang paling popular, dan sebagainya.

PERLINDUNGAN PELAN DAN MEMUSTAKAN MAPS
Buat senarai tempat yang anda mahu lawati. Pin tempat yang ada, seperti hotel atau restoran yang disyorkan, ke peta. Tambah pin anda sendiri ke peta. Cari dan tempah hotel dari dalam CityMaps2Go.

ACCESS OFFLINE
Peta dan kandungan panduan dimuat turun dan disimpan sepenuhnya pada peranti anda. Semua ciri, seperti carian alamat dan lokasi GPS anda juga berfungsi di luar talian dan tanpa perayauan data (sambungan internet sudah tentu diperlukan untuk memuat turun data awal atau menempah hotel).

KUALITI DATA:
Data peta dan POI disediakan oleh OpenStreetMap dan sentiasa dikemas kini oleh kami. Untuk memeriksa tahap terperinci, pergi ke http://www.openstreetmap.org. Perkara yang sama berlaku untuk artikel perjalanan Wikipedia.
Gunakan aplikasi peta luar talian ini dan anda tidak perlu membawa peta bandar atau buku panduan kertas. Tidak kira sama ada anda melancong ke destinasi utama di Amerika Syarikat, Eropah atau Asia seperti New York, Los Angeles, Chicago, Miami, Paris, London, Rom, Berlin, Tokyo, Beijing, Shanghai. Atau di negara asal anda. Mempunyai peta luar talian yang boleh dipercayai, interaktif yang sentiasa tersedia di dalam poket anda, pada telefon pintar atau tablet anda.

Ulmon, pembuat CityMaps2Go, adalah pasukan kecil yang mengembara aneh di Vienna, Austria. Kami bertujuan untuk membantu pelancong di seluruh dunia dengan perancang mudah alih, pembantu dan teman perjalanan untuk percutian dan penjelajahan mereka.
Nikmati perjalanan anda. Pasukan Ulmon anda! 🙂

APA YANG BARU

Baru dalam versi ini:
● Pembaikan pepijat dan penambahbaikan prestasi

Kemas kini terakhir kami termasuk:
● Memperbaiki bug kritikal yang boleh menyebabkan log keluar dan kehilangan tempat yang disimpan.
● Simpan peta dan panduan luar talian anda ke kad SD anda, dan jangan sekali-kali kehabisan simpanan telefon berharga lagi !!
● Semua carian alamat dalam talian yang baru.

Jika anda mempunyai cadangan atau pertanyaan sila tulis kepada [email protected] Kami suka bercakap dengan anda!

Selamat perjalanan,
pasukan CityMaps2Go – Ulmon.

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ulmon.android.citymaps2gofull

Muat Turun Arahan:

http://suprafiles.net/tklt2ynnkxxx
https://dailyuploads.net/yvkuelze5r4p
http://cloudyfiles.com/47y9r1cvqljv

.
Maps & GPS Navigation OsmAnd+ v3.0.4 build 304 [Paid] – Android Applications
Maps & GPS Navigation OsmAnd+ v3.0.4 build 304 [Paid] – Android Applications

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *