Gentle Wakeup Pro Alarm Clock v3.0.9 [Paid] – Android Applications

Gentle Wakeup Pro Alarm Clock v3.0.9 [Paid] – Android Applications

Tools & Mi Band v3.7.0 [Paid]
Keperluan: 4.3+ | LP atau Google Play Modded atau Uret Patcher
Gambaran Keseluruhan: Dapatkan yang terbaik daripada gelang pintar Mi Band anda dengan Alat Band Mi! Sediakan pemberitahuan anda sendiri, individu dan sepenuhnya disesuaikan untuk panggilan masuk dan aplikasi.

Menguatkan otak anda semasa hari yang sukar menggunakan ciri tidur kuasa, mengkonfigurasi corak tersuai pelbagai warna untuk setiap pemberitahuan tunggal, menapis penapis kandungan tersuai dan banyak lagi!

Aplikasi ini berfungsi dengan baik dengan aplikasi asal Mi Fit (tetapi tidak ada cara yang berkaitan dengan Xiaomi). Ini bermakna anda sentiasa boleh mempunyai versi Mi Fit terkini dan firmware Mi Band terkini sebagai tambahan kepada ciri pemberitahuan hebat dan kuat.

Ciri-ciri:
• Pemberitahuan aplikasi (boleh dikonfigurasi setiap permohonan serta di seluruh dunia).
• Pemberitahuan panggilan masuk (boleh dikonfigurasi setiap kenalan dan juga di seluruh dunia).
• Pemantauan kadar jantung berterusan & carta dashboard denyutan jantung (Mi Band Pulse).
• Pemberitahuan penggera (termasuk penggera bunyi keselamatan – getaran tidak akan membangunkan anda? penggera bunyi keselamatan akan mencetuskan selepas beberapa minit).
tetapkan apa sahaja yang anda suka, sebagai contoh: chime setiap jam, peringatan latihan perubahan, ambil peringatan pil dan banyak lagi).
• Corak pemberitahuan sepenuhnya disesuaikan (termasuk pemberitahuan berbilang warna, corak getaran adat). [(hanyaberminatuntukpemberitahuanSMSuntukorangtertentu-bukanmasalahuntukAlatBandMi)
• Pemberitahuan berganda setiap aplikasi (terima kasih kepada ciri ini, anda boleh menetapkan corak yang berbeza untuk satu contohnya, anda boleh menetapkan mesej WhatsApp dari bos anda merah dan dari rakan anda dengan warna biru).
• Ciri Power Nap (memerlukan tidur singkat? Hanya aktifkan ini dan Mi Band akan membangunkan anda dengan getaran apabila anda selesai berehat).
• Isyarat Idle (anda boleh menetapkan amaran supaya band itu akan menjejaskan anda jika anda telah tidak aktif untuk beberapa ketika). Anda juga boleh mengawal selang masa, bingkai masa dan ambang tidak aktif.
• Masa pemberitahuan yang dikonfigurasi (walaupun secara berasingan untuk hujung minggu) dan syarat (di seluruh dunia dan setiap pemberitahuan).
• Tetapan lanjutan (matikan pemberitahuan tidak interaktif, tanggalkan kuasa, nyahdayakan dalam mod senyap, nyahdayakan ketika skrin sedang aktif, …).
• Pemberitahuan yang tidak dijawab (notifikasi tidak hilang apabila anda berada di luar jangkauan telefon anda, anda akan mendapat pemberitahuan yang tidak terjawab yang terakhir pada sambungan semula
• Widget yang disesuaikan sepenuhnya (kemajuan gol kecergasan harian, bateri gelang, dll).
• Tetapan Eksport / Import (ke storan anda atau ke awan).
• Tasker, Automagic, Automate and Locale sokongan (plugin tindakan maju dan sepenuhnya disesuaikan).
• Direka sepenuhnya mengikut garis panduan Reka Bentuk Bahan Google dan amalan terbaik dalam pemikiran.
• Banyak 'perkara-perkara kecil', sebagai contoh, aplikasi secara automatik mengesan domininan [color="font-size:150px;">Warnapenuhdariikonaplikasi/gambarkenalandanpreselectsuntukanda
• Sepenuhnya menyokong semua gelang Mi Band asal (termasuk versi putih 1A sahaja yang Peralatan Band Band secara automatik menyesuaikan antara muka pengguna untuk memadankan ciri- versi gelang ini).
• Berfungsi pada semua versi Android dari 4.3 ke 7.0+
• Ramai dan banyak lagi yang akan datang!

APA YANG BARU

3.7.0
Baru: Mi Band 3 kini disokong sepenuhnya!
Mi Band 3: Dukungan Teks Dual (Mi Band 3 mempunyai dua baris untuk memaparkan pemberitahuan teks: header dan badan, untuk ini secara individu)
Mi Band 3: Tidur sebagai Integrasi Android (kami bekerjasama dengan pengarang Sleep sebagai Android untuk mengintegrasikan sensor Mi Band 3 secara langsung dengan ciri penjejakan tidur terbaik di pasaran yang tersedia di platform Android – integrasi ini memberi anda semua canggih Tidur seperti ciri Android seperti bangun dalam fasa tidur cahaya, anti-dengkuran dan getaran bermimpi jelas pada gelang anda dan sebagainya)
Baru: Plugin Acara untuk Kadar Jantung & Mengecas Negeri (gunakan Tasker, Automagic atau serupa dan dapatkan pemberitahuan setiap kali kadar denyutan diukur atau semasa mengecas perubahan keadaan)
Baru: Plugin Tindakan 2.0 (kini sangat mudah untuk menukar mod kadar denyut jantung, mod getaran dan sebagainya dari Tasker, Automagic atau serupa)
Baru: Pelancar Android Pintasan (kami buat sekarang t Android 7.1+ ciri pintasan untuk menawarkan tindakan pantas untuk memulakan denyutan jantung, tidur siang, memulakan penggera atau melancarkan Mi Fit)
Baru: Tindakan Butang Panggilan Masuk (sebagai tambahan kepada mengabaikan panggilan masuk dengan menekan butang, anda kini boleh menolaknya dengan menekan lama; sila ambil perhatian bahawa panggilan penolakan tidak disokong secara rasmi oleh semua versi Android dan oleh itu mungkin tidak berfungsi pada semua peranti)
Baru: Menambah corak pengekstrakan yang telah ditetapkan untuk masa (hh: mm dan hh: mm: ss) ke penapis penggantian anda
Baru: Sekarang mungkin untuk melumpuhkan penyingkiran aksen (diakritik) dalam Tetapan – Teks Getaran
Ditambah: Ditambah saluran pemberitahuan bar status baru (Android 8+), kini anda boleh menurunkan kepentingan untuk menyembunyikan ikon status bar
Peningkatan: Penapis penggantian tersuai kini hanya digunakan untuk bahagian kandungan Teks Getaran untuk gelang yang menyokong garisan teks berganda
Peningkatan: Pengesanan sebahagian daripada pemberitahuan terbaru (jadi mesej terbaru dipaparkan dengan tepat apabila berbilang mesej telah diterima)
Peningkatan: Ratusan antara tweak antara muka pengguna dan penambahbaikan (termasuk ikon definisi tinggi merentas keseluruhan aplikasi)
Peningkatan: Teks untuk mesin Ucapan diisytiharkan dengan bahasa yang sama digunakan dalam aplikasi
Peningkatan: Meningkatkan penambahbaikan pengesanan Android
Peningkatan: penambahbaikan utama untuk pengesanan auto gelang
Peningkatan: Peningkatan had aksara yang boleh digunakan dalam penapis gantian (sepuluh kali)
Peningkatan: Menampilkan teks SMS pada versi firmware Mi Band 2 terkini
Beberapa perbaikan kecil dan peningkatan keseluruhan
Kami mempunyai beberapa tutorial video, sila pastikan untuk menyemaknya

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.zdenekhorak.mibandtools

Muat Turun Arahan:

https://douploads.com/24wd57kejckb
http://suprafiles.net/h3okm5rz7ak8
http://cloudyfiles.com/2qnq3vkalh0e

.
Gentle Wakeup Pro Alarm Clock v3.0.9 [Paid] – Android Applications
Gentle Wakeup Pro Alarm Clock v3.0.9 [Paid] – Android Applications

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *