ESET Mobile Security & Antivirus PREMIUM v4.0.26.0 + Key – Android Applications

ESET Mobile Security & Antivirus PREMIUM v4.0.26.0 + Key – Android Applications

MAX Phone Manager – Super Antivirus Cleaner v1.8.0 [Unlocked]
Keperluan: 4.0.3+
Tinjauan: Super Boost Cleaner, Antivirus – MAX, aplikasi master bersih yang paling berkuasa Android dengan Phone Booster, Junk Clean Master, Cleaner Boost, CPU Cooler, Penjimat Bateri dan Pembersih Cache App. Mengoptimumkan telefon Android anda!

Super Boost Cleaner, aplikasi Antivirus- MAX, pembersih mudah alih android terbaik dan penggalak, tuan rumah bersih, dan antivirus untuk android yang penuh dengan pengesan virus, pengimbas virus dan penyingkiran virus! Mendapat laggy sepanjang masa dengan telefon bimbit Android anda? Dapatkan pembersih induk untuk android, penggalak untuk telefon android, perisian sampah bersih & antivirus!

Virus Cleaner – Antivirus untuk android menyediakan perlindungan antivirus percuma, mempercepat telefon, membersihkan virus, membuang fail sampah, menyejukkan CPU, mengoptimumkan memori, menjimatkan kuasa bateri lama dan membebaskan ram.

Super Boost Cleaner, Antivirus 2017 – MAX, pembersih induk untuk Android mudah alih!

Super Boost Cleaner, Antivirus – MAX Highlight Features:

Junk Clean Master
Aplikasi pembakar bersih mudah alih, imbasan dan fail sampah yang bersih, membersihkan android saya. Juga pembersih Cache App. Satu ketuk untuk membersihkan fail sampah, membebaskan ruang, membebaskan ram dan meningkatkan kelajuan telefon. Super Boost Cleaner, Antivirus – MAX, pembersih aplikasi pembersih dan pembersih virus yang terbaik.

One Tap Booster
MAX Booster aplikasi latar belakang bersih dalam satu ketuk untuk membebaskan ruang simpanan pada telefon mudah alih dan mempercepat telefon.

Keselamatan Telefon (Antivirus untuk Android)
Lindungi telefon anda daripada virus dan malware. Virus Bersih – MAX Antivirus, salah satu penyingkiran virus terbaik untuk android.

CPU Cooler
Tutup aplikasi overheating untuk menyejukkan telefon. Hemat masa pakai bateri lama.

Penjimat Bateri
Secara automatik membersihkan bateri proses untuk menjimatkan masa pakai bateri.

App Uninstall
Mengesan aplikasi jarang digunakan dan menyahpasang mereka untuk membebaskan ruang.

Super Boost Cleaner, Antivirus – MAX, pengoptimum terbaik untuk Android:

Junk Files Cleaner
Super Boost Cleaner, Antivirus – MAX mempercepatkan telefon anda dan meningkatkan prestasi dengan mengimbas fail sampah (cache sistem dan app, fail apk tidak berguna, fail residual). Pembersih cache aplikasi boleh membersihkan fail sampah untuk membebaskan penyimpanan dan mengoptimumkan prestasi telefon.

Boost Up Speed ​​
Percuma ram Android telefon dan menjimatkan bateri dengan Android booster: Super Boost Cleaner, Antivirus – MAX. Buat pintasan pendorong 1-ketuk pada skrin utama untuk mempercepatkan telefon dengan lebih cekap. MAX Booster membersihkan telefon anda.

Keselamatan Mudah Alih & Antivirus Percuma
MAX aplikasi antivirus Keselamatan (penghilang virus untuk android) dengan # 1 enjin yang disahkan oleh AVTEST menyediakan penyelesaian keselamatan yang boleh dipercayai. Mengimbas malware secara automatik sebagai aplikasi keselamatan. Enjin perisian antivirus yang diperbaharui secara automatik memastikan keselamatan mudah alih anda.

CPU cooler
Virus Cleaner – MAX Antivirus menganalisis penggunaan CPU secara dinamik, mengesan aplikasi yang terlalu panas, dan menutupnya untuk segera menyejukkan telefon anda.

Simpan Life Battery
Super Boost Cleaner, Antivirus – MAX dapat menganalisis status bateri dan menghentikan aplikasi penyaliran bateri untuk menjimatkan bateri, memperpanjang bateri.

Mengatur Pemberitahuan
Super Boost Cleaner, Antivirus – MAX meredamkan pemberitahuan apl yang tidak diingini dan meletakkannya di Penyusun Apl.

Menguruskan Semua Apl
Super Boost Cleaner, Antivirus – MAX boleh menemui aplikasi yang tidak digunakan yang digunakan beberapa aplikasi dalam satu klik. MAX juga membantu menguruskan fail APK.
……

Ketahui lebih lanjut dalam Super Boost Cleaner, Antivirus – MAX!

APA YANG BARU

– Enjin Virus Baru! Sangat meningkatkan kelajuan pengimbasan!
– Pembantu Panggilan Baru yang Boleh Ditarik! Blok panggilan yang tidak diingini!
– Meningkatkan prestasi keseluruhan untuk menjadikannya lebih lancar dan lebih cepat.

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oneapp.max

Muat turun Arahan: Versi ADFREE dibuka

https://douploads.com/fda9ksyx9xbs
http://suprafiles.net/liykahn29369
http://cloudyfiles.com/rfsfcmbk5bsv

.
ESET Mobile Security & Antivirus PREMIUM v4.0.26.0 + Key – Android Applications
ESET Mobile Security & Antivirus PREMIUM v4.0.26.0 + Key – Android Applications

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *