DiskInfo PRO v4.9.9 (build 9) [Paid] – Android Applications

DiskInfo PRO v4.9.9 (build 9) [Paid] – Android Applications

Pengurus Kernel EX v3.69 [Patched]
Keperluan: 4.2+
Gambaran Keseluruhan: Pengurus Kernel EX (EXKM) memberikan anda kawalan penuh ke atas perkakasan anda dengan ciri-ciri premium dan antara muka pengguna reka bentuk bahan yang dioptimumkan dengan indah. EXKM adalah alat utama untuk penalaan prestasi, memaksimumkan hayat bateri, mengkonfigurasi gerak isyarat atau mengubah warna dan bunyi.

*** Peranti anda mesti ROOTED untuk menggunakan aplikasi ini

Universal! Bekerja dengan semua biji dan peranti. Diuji sepenuhnya dan disokong pada Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 7 (2013), Nexus 9, HTC One S, HTC One m7, HTC One m8, HTC One m9, HTC 10, OnePlus 3, Asus ZenFone 2, Samsung Galaxy S6 dan banyak peranti lain

BARU! Pilih dari Tema Reka Bentuk Gelap, Cahaya, Hitam, Merah Jambu dan Kertas!
BARU! Pilih gambar yang berbeza dalam header laci navigasi dengan mengetik!

Papan pemuka: laman utama anda dalam aplikasinya, Dashboard meringkaskan tetapan semasa anda dan menunjukkan kekerapan CPU dan GPU masa nyata, suhu, penggunaan memori, masa hayat, tidur mendalam, tahap bateri dan suhu, gabenor, dan tetapan i / o.

Monitor Bateri: cara yang paling tepat untuk mengukur hayat bateri. Monitor Baterai EXKM direka untuk menunjukkan statistik bateri yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan hayat bateri secara saintifik. Langkah Baterai EXKM mengukur% penggunaan bateri sejam dan memberikan statistik berasingan untuk skrin keluar (longkang kosong) dan skrin pada (longkang aktif). Ia secara automatik mengukur hanya apabila bateri dilepaskan supaya anda tidak perlu ingat untuk menetapkan semula statistik atau membuat penanda.

Tetapan CPU: mudah membuat, berkongsi dan memuatkan profil gabenor CPU untuk hayat bateri maksimum. Laraskan kekerapan maks, frekuensi min, gabenor CPU, dorongan CPU, plag panas, termal dan voltan (jika disokong oleh kernel atau perkakasan)

Tetapan Grafik: Kekerapan maksima, frekuensi min, gabenor GPU, Adreno Idler (memerlukan sokongan kernel)

Kawalan Warna Lanjutan: Kawalan RGB, ketepuan, nilai, kontras dan warna, Simpan, muatkan dan kongsi profil peribadi. (memerlukan sokongan kernel, kernel yang paling khusus untuk peranti Qualcomm melaksanakan pemacu ini)

Isyarat Wake: sweep2wake, doubletap2wake, sweep2leleep, maklum balas haptic, isyarat kamera, tamat masa bangun dan banyak lagi (memerlukan sokongan kernel). Gerakan Asus ZenFone 2 disokong sepenuhnya.

Tetapan Pengguna Tersuai: Ciri ini membolehkan anda menambah sebarang tetapan kernel yang anda mahukan. Tetapan kernel terletak di direktori / proc dan / sys. Cukup menavigasi ke laluan yang dikehendaki dan anda boleh dengan cepat dan mudah menambah tetapan ke aplikasi di mana ia boleh ditukar dengan cepat atau digunakan pada boot. Plus anda boleh mengimport / mengeksport tetapan peribadi anda dengan mudah dan berkongsi dengan pengguna lain.

Tetapan ingatan: laraskan zRAM, KSM, setem memori rendah, dan tetapan memori maya

Kawalan Bunyi: menyesuaikan speaker, fon kepala dan mikrofon. Menyokong elemen bunyi, fauxsound, kawalan bunyi fanco, dan lain-lain (memerlukan sokongan kernel).

CPU Times: Tunjukkan penggunaan kekerapan CPU dan tidur yang mendalam, dan pilihan secara pilihan oleh frekuensi yang paling banyak digunakan.

Kemas kini atau Pasang ElementalX: Dapatkan pemberitahuan dan cepat muat turun dan pasang ElementalX Kernel pada Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9, HTC One m7, HTC One m8, HTC Satu m9, HTC 10 dan OnePlus 3.

Backup Kernel: simpan dan pulihkan sandaran kernel

Banyak tetapan lain: penjadualan i / o, kb sifar, fsync, zRAM, KSM, fastcharge USB, algoritma kesesakan TCP, log kernel terakhir, kawalan perlindungan magnetik, tetapan ingatan, tetapan entropi dan banyak lagi!

Ciri-ciri lain: mod Powersave satu klik dan mod Prestasi, pemberitahuan suhu CPU, pemilih bahasa (Bahasa Inggeris, Perancis, Jerman, Belanda, Finland, Itali, Portugis, Poland, Rusia, Sepanyol, Turki, Tradisional dan Sederhana ), pemilih tema, mod auto kuasa dan banyak lagi!

APA YANG BARU

NOTA: Untuk meruntuhkan pemberitahuan Monitor Baterai pada Android Pie, tekan lama dan pilih meminimumkan.
Untuk runtuh pada Android Oreo, pergi ke tetapan notifikasi, pilih saluran notifikasi dan tetapkan kepentingan minimum

-dipendekan untuk Android Pie
-mengembangkan mod kekuatan dan prestasi
terjemahan terkini
-bugfixes dan pengoptimuman

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.exkernelmanager

Muat turun Arahan: thx Kirlif Tiada LP atau Google Play Modded diperlukan!

https://uploadocean.com/btiov9fmd027
https://douploads.com/tetawa49gt9a
http://cloudyfiles.com/wmcdrpzp6zvf

.
DiskInfo PRO v4.9.9 (build 9) [Paid] – Android Applications
DiskInfo PRO v4.9.9 (build 9) [Paid] – Android Applications

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *