Bloatware Remover VIP [Clean bloat] v1.2.7.0 [Paid] – Android Applications

Bloatware Remover VIP [Clean bloat] v1.2.7.0 [Paid] – Android Applications

Bloatware Remover VIP [Clean bloat] v1.2.7.0 [Paid]
Keperluan: 4.1+
Gambaran: Bloatware Remover adalah alat pemecah bungkus terpantas dan paling mudah yang dapat membantu anda membersihkan bloatware Peranti Samsung, Sony atau Motorola dalam masa yang singkat.

- Bloatware Remover VIP [Clean bloat] v1.2.7.0 [Paid] - Android Applications PERHATIAN : APP INI MEMERLUKAN PERINGKAT UNTUK KERJA SELESAIKAN SANGAT MENGGANTI PERANTI ANDA UNTUK MENGGUNAKAN SEMUA FUNGSI

Bloatware Remover adalah alat pemutus pakej terpantas dan paling mudah yang boleh membantu anda membersihkan bloatware dalam peranti Samsung, Sony atau Motorola anda dalam masa yang singkat.

************* Nota Pemaju ***************
"Dan saya bukan lagi hamba …"

Hi guys, saya telah mengetuk kepala saya sejak 4 hari memikirkan bagaimana untuk mengucapkan terima kasih kepada anda untuk semua cintamu. Ia telah menjadi 5 tahun gila. Saya terjebak dalam pekerjaan yang saya benci, melakukan perkara yang saya tidak suka. Saya selalu mempunyai keinginan untuk mencipta, bekerja pada sesuatu yang saya boleh tinggalkan sebagai warisan. Membangun aplikasi hanyalah instrumen yang betul untuk memberi bentuk fizikal kepada keinginan itu (untuk mencipta).

Bermula sebagai pelajar kolej berusia 20 tahun, belajar elektronik, yang hanya ingin mencuba dan belajar, aplikasi ini telah menjadi roti dan mentega saya sekarang. Setiap hari saya bangun berasa bersyukur, menyedari bahawa saya melakukan apa yang saya mahu lakukan. Sokongan dari kamu mendorong saya untuk mendorong lebih keras dan membuat aplikasi yang lebih baik.

Saya berjanji kepada anda, anda boleh mengharapkan kualiti tertinggi apabila anda memuat turun aplikasi saya dan saya tidak akan meninggalkan anda tergantung, e-mel saya pada bila-bila masa di [email protected] untuk sebarang pertanyaan dan saya akan menjawab dalam masa 24 jam. Juga, Jika anda merasa sedikit murah hati, sila beli versi pro, untuk membiayai saya lewat malam kerja.

Satu-satunya perkara yang saya mahu, adalah untuk anda mempunyai pengalaman hebat apabila anda menggunakan aplikasi saya. Saya tidak akan berbohong, Ia benar-benar terasa hebat apabila anda berkongsi cintanya dalam ulasan.
PS: Anda sentiasa boleh menghubungi saya jika anda tidak mampu versi pro, saya dengan senang hati akan berkongsi promo dengan anda.
**** ******************************************

Alat penyingkiran yang paling mudah, terpantas, paling serba boleh dan paling mudah digunakan dan pengilang bloatware. Ia membersihkan dalam telefon android anda dalam masa yang singkat. Mengeluarkan bloatware tidak pernah menjadi lebih mudah. Ini adalah satu-satunya alat penyingkiran bloatware yang anda perlukan untuk melumpuhkan bloatware.

Ciri-ciri Utama

√ batch disable bloatware apps
√ batch uninstall user application
√ uninstall batch sistem kedalaman perisian (memerlukan keistimewaan root);
√ uninstall senyap, tidak lagi muncul kotak prompt menjengkelkan (memerlukan keistimewaan root);
√ Aplikasi pembekuan dan pemadaman (memerlukan hak keistimewaan);
√ Maklumat terperinci tentang setiap aplikasi
√ cache bersih, data untuk sistem serta aplikasi pengguna

Terima kasih kepada Alexander Martinz, Pemaju Kawalan Peranti untuk membiarkan saya menggunakan sebahagian daripada kod sumber. Dia seorang lelaki yang hebat, pergi keluar dari aplikasinya juga.

☆ Sila nilaikan apl 5 bintang jika anda suka

☆ Untuk sebarang pertanyaan yang anda boleh menjangkau [email protected] dan saya akan membantu anda dalam masa 24 jam.

Nota: Aplikasi root kadang-kadang boleh merosakkan fungsi telefon supaya digunakan dengan berhati-hati. Walaupun semua langkah diambil untuk menjadikan aplikasi selamat untuk pengguna baru. Pemaju tidak harus bertanggungjawab untuk sebarang kerosakan yang mungkin berlaku menggunakan aplikasinya.

Apa Yang Baru
☆ Sila beri kami 5 bintang untuk menyokong aplikasi
☆ Jika anda menghadapi sebarang masalah, jangan ragu untuk menghubungi [email protected] dan kami akan kembali kepada anda dalam 24 jam

v 1.2.7.0
# Program Pengalaman Pengguna
# Pembetulan pepijat kecil

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ksharkapps.appmanager&hl=en 

Muat turun Arahan:

https://douploads.com/nl0a4r6gv81z
https://suprafiles.net/mlsb546dnpml
http://cloudyfiles.com/gzhnwy02zgs0

.
Bloatware Remover VIP [Clean bloat] v1.2.7.0 [Paid] – Android Applications
Bloatware Remover VIP [Clean bloat] v1.2.7.0 [Paid] – Android Applications

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *