Battery Saver: ZEMB Full v1.8 build (1822) – Android Applications

Battery Saver: ZEMB Full v1.8 build (1822) – Android Applications

Google Play Store v10.7.19-all [Patched Installer Recovery]
Keperluan: 4.0+
Tinjauan: Main Di mana sahaja, Semua hiburan anda di satu tempat, Google Play adalah kedai sehenti anda untuk semua hiburan kegemaran anda.

Google Play adalah kedai sehenti anda untuk semua hiburan kegemaran anda. Dengan lebih 450,000 aplikasi, berjuta-juta lagu dan buku, dan beribu-ribu filem, Google Play mempunyai sesuatu untuk semua orang. Sebelum anda memutuskan apa yang anda mahukan, cari muzik atau buku percuma, lihat penilaian apl, ulasan, dan tangkapan skrin, atau menonton treler filem. Google Play adalah pengalaman yang lebih bersambung, berkuasa.

Kuasa awan
Betapa keren jika hiburan anda hanya tersedia di mana-mana sahaja? Sekarang ini. Beli buku di telefon Android anda dan membacanya di web di play.google.com. http://spam.com/ovsCS Beli album baru pada tablet Android anda dan dengarkannya di desktop anda di tempat kerja. Sewa filem dalam talian dan menonton di mana-mana sahaja di telefon anda. Itulah keindahan awan. Anda boleh membaca, mendengar dan menonton semua kandungan kegemaran anda di mana sahaja anda mahu. Tiada perisian yang diperlukan dan tiada wayar atau penyegerakan yang diperlukan, dan bahagian yang terbaik – Google Play cloud adalah percuma untuk digunakan.

Kongsi apa yang anda suka
Cari, cari, nikmati, dan berkongsi muzik, filem, buku, dan aplikasi bila-bila masa, di mana sahaja. Apabila anda menemui lagu yang menakjubkan, thriller kuku yang menggigit atau filem yang tidak dapat dilupakan, perkara pertama yang anda mahu lakukan ialah berkongsi dengan rakan anda. Di Google Play berkongsi hiburan kegemaran anda lebih mudah. Anda boleh berkongsi catatan tentang buku, muzik, filem, permainan atau apl kegemaran anda pada kalangan anda di Google+, e-mel, atau mesej teks dalam satu klik sahaja.

Main dengan muzik
Cari muzik yang anda gemari
Google Play mempunyai seniman yang semakin meningkat dan kumpulan hebat dari genre kegemaran anda. Dengan muzik di Google Play, anda akan mendapat cadangan peribadi berdasarkan apa yang anda dengar paling banyak. Dan apabila anda tidak membeli-belah untuk muzik baru, dapatkan semula perpustakaan anda dengan mencipta Mix Instant.

Beli sekarang, dengar sekarang, segerak tidak pernah
Terdapat ratusan lagu percuma dan berjuta-juta lagi untuk dibeli di Google Play. Muzik yang anda pilih disimpan secara automatik di pustaka muzik Google Play anda dan dengan serta-merta bersedia untuk bermain di komputer, telefon Android atau tablet anda.

Muzik anda, bila-bila masa, di mana sahaja
Akses perpustakaan muzik Google Play anda di mana-mana sahaja, pada bila-bila masa – tiada penyegerakan, tiada wayar. Muzik aliran serta-merta di Web dan dengarkan telefon atau tablet Android anda dengan apl Muzik Google Play. Tidak dalam talian? Tiada masalah. Cukup pin kegemaran anda ke peranti mudah alih anda untuk main semula luar talian.

Aturkan muzik anda
Simpan semua muzik anda di satu tempat. Apa-apa sahaja yang anda dapat di Google Play disimpan secara automatik di perpustakaan muzik anda dan anda juga boleh menambah sehingga 20,000 lagu anda sendiri secara percuma. Dengan muzik anda disimpan dalam talian, anda boleh berhenti bimbang tentang ruang storan dan mula menikmati koleksi anda di mana-mana sahaja.

Berikan kawan-kawan anda percuma mendengar
Perkongsian adalah penyayang. Apabila anda membeli muzik di Google Play, anda boleh berkongsi mendengar secara percuma dengan rakan anda di Google+. Dan anda mendengar secara percuma apabila mereka berkongsi apa yang mereka beli dengan anda. Ia berkongsi, menemui dan membeli muzik yang dibuat mudah.

Main dengan buku
Cari buku baru
Menemui buku dan penulis kegemaran anda tidak pernah menjadi lebih mudah. Dengan Google Play, membeli pilihan eBuku terbesar di dunia – dari thriller hingga komedi, buku masak, fiksyen laris, dan semuanya di antara – mencari lebih daripada 4 juta buku untuk dipilih, termasuk jutaan judul percuma. Dengan Google Play, bacaan hebat anda akan sentiasa berada di hujung jari anda.

Beli bila-bila masa, di mana sahaja
Kedai di web atau pada peranti anda, cari eBook yang anda suka, dan mula membaca serta-merta. Pilih dari berjuta-juta tajuk, semak imbas siaran baru, buku sampel secara percuma, dan dapatkan pengarang terkini yang akan datang.

Kongsi apa yang anda suka
Berkongsi buku yang anda suka dengan keluarga dan rakan-rakan hanya satu klik sahaja. Dengan Google Play, anda boleh dengan mudah menyiarkan bacaan kegemaran anda pada kalangan anda di Google+, melalui e-mel, atau mesej teks, terus dari halaman buku anda, tanpa melangkau lagu.

Buku anda di awan
Dengan Google Play menikmati penyegerakan lancar dan akses mudah ke seluruh peranti anda. Semua buku anda disimpan dalam awan, jadi seluruh perpustakaan anda sentiasa bersama anda, boleh diakses dari mana-mana peranti yang bersambung. Dan dengan membaca luar talian, tidak pernah mudah untuk menyelam ke dalam buku kegemaran anda apabila anda berada di luar talian, di luar jangkauan, atau di udara. Mula membaca pada tablet anda, teruskan di web, dan selesaikan bab itu pada telefon anda. Anda akan mengambil cerita di mana anda berhenti, sentiasa di halaman yang betul.

Peribadikan pengalaman bacaan anda
Baca buku anda dengan cara yang anda suka di Google Play. Mudah bertukar antara mod hari atau waktu malam, lihat dalam landskap atau potret, pilih font anda, saiz teks, ketinggian baris, dan menyesuaikan diri dengan kandungan jantung anda.

Main dengan aplikasi dan permainan
Terdapat aplikasi untuk semua orang
Perlumbaan ke garisan penamat. Menjaringkan gol. Beli stok. Baca berita. Beli tiket filem. Kemas kini status anda. Peribadikan telefon anda dengan wallpaper langsung, nada dering, dan widget. Dengan lebih 450,000 apl dan permainan Android telefon anda benar-benar adalah sistem hiburan mudah alih anda, penganjur dan komputer mudah alih yang semuanya dibalut dengan satu.

Dapatkan apl dan permainan baharu
Mencari aplikasi baharu? Lihat pickup kakitangan kami, dipilih oleh pasukan editorial kami, semak imbas aplikasi mengikut kategori atau cari saja. Anda juga boleh membaca ulasan dan penarafan dari pengguna aplikasi dan permainan lain, dan juga menambah sendiri.

Dapatkan kemas kini terkini
Pemaju aplikasi sentiasa mengemas kini aplikasi mereka yang luar biasa dengan ciri-ciri baru, alatan dan pembetulan. Google Play memastikan aplikasi kegemaran anda sentiasa terkini. Pilih 'kemas kini secara automatik' dalam tetapan aplikasi anda dan apl anda akan sentiasa dikemas kini. Atau pilih untuk mengemaskini semua apl anda dalam satu klik. Itulah yang mudah.

Dapatkan aplikasi kegemaran anda, di mana sahaja
Hanya mencari aplikasi baru di web dan tidak boleh menunggu untuk mencubanya? Pasangnya dari Google Play di Web tanpa pernah menyentuh peranti anda. Apl yang anda pasangkan sekarang tersedia pada peranti yang anda pilih – serta-merta.

Main dengan filem
Cari filem yang anda sukai
Pilih daripada pemilihan beribu-ribu filem di Google Play termasuk tajuk HD, siaran baru, filem yang memenangi anugerah atau klasik kegemaran anda. Sama ada anda berada dalam mood untuk komedi, drama, animasi, tindakan atau dokumentari, ada satu filem yang sesuai untuk anda.

Watch it now or later
Filem sewa dan menonton mereka serta-merta. Sebagai alternatif, muat turun filem anda untuk tontonan luar talian dan tonton kemudian menggunakan apl Filem Google Play atau menontonnya secara langsung di Web.

Tonton di mana-mana sahaja
Lihat filem Google Play di mana-mana sahaja – sofa anda, rumah rakan anda atau dalam penerbangan. Apabila anda menyewa filem dengan Google Play, anda boleh menontonnya di telefon, tablet atau mana-mana PC bersambung Web.

Terdapat tiga kaedah untuk memasangnya:
Menggunakan APK Google Play Store Patched
Menggunakan Pemasang (disyorkan)
Menggunakan Pemasang Xposed: (Bagi pengguna lollipop juga)

Kaedah 1: Arahan untuk Menggunakan APK Google Play Store Ditala
Memasang Lucky Patcher terkini
Run Lucky Patcher> Menu> Pilih 'Patch to Android'
Pilih √ 'Signature Verify always True' Tandatangan Semula Zip '> Guna> Ya
Selepas reboot pergi ke' Patch to Android 'dan semak (Patch diterapkan). Sekiranya digunakan keluar dari Lucky patcher. jika tidak lakukan langkah ke 3 lagi.
Backup semasa Google bermain dengan cadangan Titanium jika anda mahu memulihkan versi asal dalam kes.
Namakan semula apk Google Patched yang dimuat turun dan pindahkan ke kad sd. Untuk pengguna GingerBread, namakan semula kepada 'Vending.apk' Untuk pengguna ICS / Jelly Bean> dinamakan semula kepada 'PhoneSky.apk'
Open Root Explorer dan salin / ganti nama apk ke folder '/ system / app /'
kebenaran rw-r-r- dan Reboot
Selesai. Semua Aplikasi di Peranti dengan LVL dilesenkan. (Diuji pada GoldenDict, PowerAmp dan lain-lain)

Kaedah 2: Arahan untuk Menggunakan Pemasang (disyorkan)
Pasang, Main dan Reboot

Kaedah 3: Menggunakan Pemasang Xposed: (Untuk pengguna lollipop juga)
Pasang Lucky Patcher
Pasang Installer Xposed dan Pasang dari Inside app
Dalam Installer Xposed Enable Lucky Patcher Module

Open Lucky Patcher / Option / Xposed Setting
Enable All or Which Ever You Prefer
Selesai

Nota penting untuk PENGGUNA XPOSED
Tidak perlu menonjol core.jar dan services.jar. Hanya gunakan Modul Lucky Patcher. Modul Lucky Patcher lebih stabil daripada menampalnya dengan cara manual.

Aplikasi ini tidak mempunyai iklan

Maklumat Tambahan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.vending

Muat Turun Arahan: kredit Chelpus
Google Play Store v10.7.19-semua Patched

https://douploads.com/mo61do4poy1k
http://suprafiles.net/xadgrbpkhjzh
http://cloudyfiles.com/onr28x8rvbl7
https://dailyuploads.net/nu1dww40nmbq
https://dropapk.com/jr55d4spm4rj

Google Play Installer v1.1.2 untuk Google Play Store v10.7.19-semua

https://douploads.com/82xhi2cijia0
http://suprafiles.net/nosg7o2unsb6
http://cloudyfiles.com/tvupse8pz7y5
https://dropapk.com/l4oeas8x9xno
https://dailyuploads.net/xa6qch8trmuu

Pemulihan Pemulihan:
Android JB +

https://douploads.com/qyi5lgssrum3
http://suprafiles.net/ge7zm6p17cl7
http://cloudyfiles.com/rtmb6emim8db
https://dropapk.com/fqp79s8gj1es
https://dailyuploads.net/6n0nhcyitt31

Android KK +

https://douploads.com/faztsm1mpqkp
http://suprafiles.net/i6fn491dz1ih
https://dailyuploads.net/5lvadwvvfx66
http://cloudyfiles.com/083e0vl58a33
https://dropapk.com/bffpo2si6llq

Android LP + MM + N + O

https://douploads.com/auy1rkxs8v2r
http://suprafiles.net/1h74dlz3mdgq
http://cloudyfiles.com/kee1trz0lhko
https://dailyuploads.net/w5i2lpa0gppk
https://dropapk.com/t2odfvbll082

.
Battery Saver: ZEMB Full v1.8 build (1822) – Android Applications
Battery Saver: ZEMB Full v1.8 build (1822) – Android Applications

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *